Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petrbit

16. 8. 2011 17:33
Proč má festival prague pride svůj význam:

Co má ta vaše slovutná "genetika" společného s každodenním životem? Nic. Měli by takto geneticky postižení být sociálně diskriminováni odepřením možnosti adopce? Neměli. Jsou gayové a lesby takto sociálně diskriminováni? Jsou. Je vše v pořádku? Není. Má festival Prague pride svůj význam? Má.

0 0
možnosti

Sup01

16. 8. 2011 9:04
jen abych pochopil

jak jste získal 4% z 10 mil. rovnající se 60 tis. ??ať počítám, jak počítám furt mi to vychází 400 tis. ??? a mimochodem, vzhledem k tomu, že se homosexualita nepřenáší na další generaci, není to genetická odchylka, ale vývojová odchylka.

0 0
možnosti

Vilém.x

16. 8. 2011 9:21
Re: jen abych pochopil

V tom se pleteš. Něco jiného je to, že se přenáší nemoci a něco jiného jsou geny. Prostě jde o to jak si u lidi geneticky sednou hormony a to způsobuje předpoklady k homosexualitě. Nikdo netvrdí, že to jde z rodiče na dítě.

0 0
možnosti

petrph

16. 8. 2011 8:59
je to komické

Ano, současná rodina je v krizi - ano ubývá rodin s dětmi... Vlastně ono to není tak přesné - jsou určité skupiny které rodí dětí až moc,ale dejme tomu. Ano stoupá rozvodovost. Ale to všechno se týká těch 96%. Jak se tohle vyřeší, když společnost  zaměří své úsilí na oblast výzkumu genetických poruch a jejich příčin?

A radši se ani nechci ptát co znamená ono  "přijmout  potřebná nevyhnutelná a prospěšná řešení"..

0 0
možnosti

lesicatko

16. 8. 2011 9:44
Re: je to komické

:)

To liečenie genetických porúch zmysel ma, ale u nie u homosexualov, ale u neplodných heterosexualnych párov, kde sa ich počet udava na cca10-16 % všetkých heteropárov, tam skutočne môžu pomocť, dnes takto pomáhajú asistované reprodukcie  - ľudia sú tam motivovaní , z vyšších príjmových skupín a chcú mať dieťa  resp deti.No a RKC to doteraz nepodporuje...

0 0
možnosti

Pepan A2

16. 8. 2011 8:29
Osobně si myslím, že průvodem si jistá část této komunity

léčila svoje komplexy. Zajímalo by mě, jak by to řešila komunita lesbiček a gayů za totality, kdy tyto odchylky byly skoro trestné a komunisti razili názor, že se "to" dá vyléčit. Tehdy tito lidé žili skoro v ilegalitě a o nějakých průvodech si mohli tak leda nechat zdát. Měl jsem v té době kamaráda, který byl gay a byl to úžasný člověk. I když měl jinou sexuální orientaci, dobře jsme si rozuměli. Byl to odborník na přírodu, měl talent na jazyky a velký smysl pro humor. A rozhodně neměl pocit, že by byl nějak diskriminován.

0 0
možnosti

Vilém.x

16. 8. 2011 8:28
No jo to byla hrůza :D

Teda to je zase blábol. Kdo vám řekl, že ten pochod má být nějakým protestem nebo kdo ví čím? Tyhle pochody si pořádají gayové a lesbičky po celém světě a v dnešní době jde především o pochod radosti. Prostě chtějí ukázat, co jsou a to, že se za to nestydí. Nikdo z nic netvrdí, že je v normě. Genetické léčení porodnosti se v dnešní době řeší, ale rozhodně není na místě léčit gaye. Gayové si stejně často to dítě udělají s někým nebo adoptují nějaké čínské, takže u nich moc problém nebude.

 

To vymírání populace je jenom evropský údaj. Planeta je přelidněná, takže nevím čeho se bojíte? Jediné čeho se můžeme bát je ústupek bílé rasy a nic víc.

0 0
možnosti

Pytlík

16. 8. 2011 8:17
V podstatě souhlasím...

V podstatě souhlasím, jenom si nejsem jsem jist, jestli ta odchylka je genetická.

0 0
možnosti

hafusak2

16. 8. 2011 8:11
Ať si každý je co je, ale ať to nevnucuje ostatním.

Protože už mi to připadalo, že začne platit: Pokud nejsi gay, nejsi "in"!  Rv

1 0
možnosti

Preator

16. 8. 2011 9:01
Re: Ať si každý je co je, ale ať to nevnucuje ostatním.

Pochopte, že né každý homosexuál má tento druh uvažování. Jak psal autor: "co se mne týče, nesoudím lidi podle toho, jakou kdo má sexuální orientaci ani barvu pleti, ale jaký je to člověk." Takto vnímá většina homo i hetero lidí své okolí. To, že je každá ze skupin zastoupena "exoty", kteří se musí za každou cenu zviditelnit, to je bohužel součást světové společnosti. A už mě skutečně unavuje, že "kde-kdo" píše o homo průvodech a homo lidech každý den od projevu pana Hájka několik článků na všech zpravodajských webech. Mám pocit, že jsou důležitější věci, které by ČR i svět měl řešit než dokola psát o homo, ale opravdu je to asi jen můj pocit.

0 0
možnosti

aby diskuse neměly sysl

16. 8. 2011 8:06
Ještě před 100 lety trvalo průměrné manželství 15 let

Lidé umírali na věci, které jsou dnes banální záležitost, ženy při každém porodu riskovaly život. Takže bych to s tím trváním vztahu mezi mužem a ženou tak špatně neviděla, dnes je prostě víc času na to, aby se rozpadl.

1 0
možnosti

Pepan A2

16. 8. 2011 8:20
Navíc ještě jedna věc.

Kdysi byl rozvod velká ostuda a u církevních sňátků byl téměř neřešitelný. A pro nesezdané páry měla společnost jen slova pohrdání. Takže i u nechtěných těhotenství se obvykle problém řešil sňatkem, i když bylo jasné, že se nejedná o svazek z lásky či rozumu, ale spíše z nerozumu.

0 0
možnosti

Brutvann

16. 8. 2011 8:03
Souhlas !

R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života