Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

15. 8. 2012 21:50
Havlíčku, Havlíčku,

měl by jste už dávno vědět , že kauza RATH měla za úkolodlakat pozornost od daleko větších kauz, tykajících se Kalouska a party zlodějů kolem něj. Že se tomuto spolku , pod vedením Langra a Kubicého celá záležitost vymkla z rukouje nyní zcela jasné.Trvalo jim hodně dlouho , než našli nějakého všiváka z ČSSD, který vykoná hodně špinavou praci a nažene Ratha policajtům v náruč.Ono jim to přesto nevyšlo a nemají žádný přímý důkaz v ruce, aby mohli Ratha s velkou slávou obvinit.Takže se stalo , že uběhly 3 měsíce, na Ratha nic nemají, takže by jej měli propustit , jenže to by byla moc velká ostuda, takže mu prodejný státní organ vazbu bezdůvodně prodlouží a když Ratha pustí na kaucí, nebude to tak velká ostuda.Pak se zahraje celá kauza do stracená. A Vám Havlíčku doporučují, pokud není kterýkoliv obviněný odsouzený, pak je nevinný, a ten, kdo o takovém člověku píše to co Vy, je pořádný kréten,nebo taky koupený pisatel v žoldu kimotrů.

0 0
možnosti
ES

emeritni samec

14. 8. 2012 15:53
Pane Havlíček

Jste inteligentmní člověk a vaše články rád čtu ale nemohu uvěřit že by jste skočil na mediální oblbování jménem kausa Rath.Samozřejmě že všichni kradou i Rath ale toto je kampaň profesionelních manipulátorů za účelem ovlivnit volby.Možná to vypadá že mají potíže sesmolit nějaké obvinění které obstojí u soudu ale těžko ho pustí před schválením tunelu zvaném restituce.Rath sedí Janoušek se sluní u moře.Jak můžete věřit že se něco hnulo.(Ratha mimochodem jinak nesnáším ale toto mnohem víc).

2 0
možnosti
HVK

Hudrlína vod Kolína

14. 8. 2012 14:20
Jenom upřesnění:

Měl v krabici 7 melounů a těch 30 pod podlahou měla ředitelka nemocnice Pancová. Takže když něco píši, tak ne bludy.:-P

2 0
možnosti
DK

fonon.1

14. 8. 2012 12:41
ruka ruku myje

to platilo, platí a bude platit:-/

1 0
možnosti

vodní želva

14. 8. 2012 12:31
Vždyť vůbec nevíte o čem píšete.

U Ratha pominuly důvody koluzní vazby, to je v souladu se zákonem. Jenže jsou další dva důvody vazby, které David Rath splňuje. Takže za prvé - nikdo ho nepropustil, za druhé - advokáti Ratha požádali o propuštění, takže o tom bude muset soud rozhodnout. Vzhledem k tomu, že policie požádala Sněmovnu o vydání Ratha, aby ho mohla stíhat pro další skutky, je velmi pravděpodobné, že minimálně důvody útěkové vazby trvají, a je na 99% jasné, že David Rath propuštěn nebude. Nevěřte všemu, co si přečtete v novinách ani tomu, co soused povídal.

4 0
možnosti

vodní želva

14. 8. 2012 12:35
Re: Vždyť vůbec nevíte o čem píšete.

Abych to ještě upřesnil - státní zástupce nepožaduje prodloužení koluzní vazby, on totiž ani nemůže, ale požaduje, aby David Rath zůstal ve vazbě právě z důvodů obavy, že uprchne nebo se bude skrývat (což soud asi uzná) a pak požaduje trvání vazby z důvodů obavy z pokračujícího jednání (tady si nejsem jist, jestli zy důvody jsou tak silné, aby je soud uznal), ale k ponechání ve vazbě zcela postačuje jeden ze tří důvodů. Takže není pravda to, co píšete o státním zástupci.

2 0
možnosti
PH

petrph

14. 8. 2012 12:14
zamyslete se člověče

Současná vyšetřovací vazba doktora Ratha nemá nic společného s potrestáním za jeho vinu . A naopak - jeho dnešní navrhované propuštění neznamená že snad bude osvobozen a jeho trestná činnost bude odpuštěna. Vůbec ne.

Vyšetřovací vazba je nařizovaná z určitých důvodů,které mají usnadnit vyšetřování trestného činu. Není povinná-záleží na rozhodnutí  státního zástupce zda jí navrhne pro konkrétního obviněného nebo ne.

 

Každopádně, jestli bude dnes dr.Rath propuštěn, tak jen proto že pak bude na svobodě čekat na svůj soud. A teprve až bude právoplatně odsouzen, tak si půjde za svou prokázanou trestnou činnost sednout do vězení..

1 0
možnosti
JSS

strasil

14. 8. 2012 12:02
nevzdávat !!

Naopak přitlačit na naše velké ryby i ty, co se tam derou !!

            Stáhli brvky - uklidili se z rokovacích síní a kamrdlíků a odpočívají. Je třeba  více rozsvítit.- léto  ještě nekončí....

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života