Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

- no jo,ale řešení je kde?. Dá se z toho vlaku vůbec vystoupit? Jsme v moci 4 mocností + Čína,Japonsko a toto platí i pro zbytek světa.

0 0
možnosti
Foto

Řešení je velmi jednoduché. Tak jak Petr uvedl na začátku roste množství lidí, kteří se flákají a nudí. Proč tomu tak je? Protože my všichni o něco chytřejší umožňujeme všem vychcánkům využívat svých prostředků a moci k jejich dalšímu zbídačování. Bez vzdělávání, bez smysluplných programů pro tyto lidi se dál nepohneme. Již léta jsem vysmíván pro svoji najivitu, ale investovat do pokroku se prostě musí. To se zřejmě očekává od těch, kteří dostali to materiální bohatství, které dnes mají. Je zde zcela jasně vidět, že k bohatství nestačí jen peníze, ale především moudrost a přání se o toto bohatství podělit s druhými. Dělení ovšem musí být ono pohádkové "KRÁLOVSKÉ" , bratrské a nikoliv to komunistické rovnostářské, nebo kapitalistické - "hmty hamty, ať mám víc než tam ty". Chtěl bych se mít rozhodně na stará kolena lépe než se mám, ale už od komunistů jsem se naučil velký podíl své práce odvádět svému okolí zadarmo, tak jako to dělají mnozí jiní. Nemám pochyb o tom, že časem lidé dozrají do stádia, kdy převáží restriktivní metody výchovy lidí nad výchovou pozitivní a že budou konečně zvládnuty metody jak nalidi působit, aby v nich byl vyvoláván pocit hladu po sebezdokonalení a zmizel pocit hladu po bezcenných produktech tržních mechanizmů zaměřených na devastaci lidské důstojnosti. Každý musíme začít u sebe. Hlavní je nebát se a nekrást.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu - zahraniční kapitál, např, Agrofert, Mafra ap., si s námi už nějakou dobu dělá, co chce. Jak si Vás jako bloggera považuji, tentokrát jste mě rozesmál.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS