Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Myslím,že p.Petr Havlíček to řekl velmi výstižně a není k tomu co dodat.Prezident Zeman na jedné straně říká,že když nenasloucháme oponentům,degenerujeme,na druhé straně je strašně mstivý člověk,který nestmeluje národ,ale  naopak jej rozděluje a hlavně se chce pomstít ČSSD za jeho první nezvolení prezidentem.Takto ale k vytvoření stabilní vlády v žádném případě nepřispěje.Nejdříve řekl,že předsedou vlády bude jmenovat toho,koho mu vítězná strana doporučí,ale vzápětí nečeká na doporučení a klidně prohlásí,že p.Sobotku jmenovat nebude!!

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych ny adresu všech diskutujících o současné politice a o volbách, že není co hodnotit. Nikdo zatím neměl co ukázat a pokud budeme hodnotit ty staré politiky podle toho co udělali, měli by mít tolik sebereflexe a odejít. Já jsem s volbami spokojen. Věřím, že během dalších období se takzvané levicové strany znemožní a že dojde konečně k posunu směrem k přímé demokracii a hlavně k postupné likvidaci politických stran. Snad jsme konečně i blíž k referendu a k odvolatelnosti politiků. Ne - nejsem přívrženec Okamury, ale je to jedna z přímých cest kupředu. Kdo to popírá, žije v hlubokém starověku. Volby bez politických stran jsou dnes reálné, bohužel na ně nejsou lidé připraveni a rozsáhlé vládní garnitury etablované v politických stranách budou ještě dlouhou dobu rozhodovat o tom jak budou vypadat volební zákony nejen u nás, ale i všude jinde ve světě. Většina lidí bude mít neskonalé problémy rozhodovat se efektivně, neboť je pro mnohé z nás naprosto nepřijatelné podporovat některé konkrétní politiky a to nejen takzvaně napravo, ale i nalevo. Problém ČSSD je nám médii uměle podsouván, aby se zvýraznila důležitost poražených. Zatím zásadové postoje Babiše i Okamury směrem k dodržení volebních programů se evidentně do arsenálu propagandistů nehodí. Budou propíráni ve druhé vlně. Pokud budou chtít obstát musí být demontováno hnízdo Česko - Goeblsovské propagandy v ČT. Politické komentáře paní Drtinové a podobných jsou tendečně a neobjektivně bulvarizovány na úkor jiných daleko důležitějších zpráv. Nikdo se nezabývá silně podprůměrnou volební účastí, ani názory 40% nevolících spoluobčanů. Pod rouškou priority voleb a pokračujících neshod v ČSSD nám uniká celá plejáda dění po celé Evropě i ve světě. ;-)

0 0
možnosti
LJ

Poloitici ČSSD sesadili prmiéra v době, kdy byl předsedou EU. To se nikdy před tím nestalo a  dlouho se to zase nestane, leda že by to ČSSD zopakovala. Záleží jí na jiných věcech, než na stabilitě či našem obrazu ve světě.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že silně fantazírujete. Kdyby ČSSD opravdu byla v moci Zemana již asi před dvěma roky, tak Sobotka nebude nikdy zvolen. To za prvé.

A kromě fantazírování máte také poměrně slabou paměť. Zemana nikdo z pozice předsedy ČSSD nesesadil, on v roce 2002 odstoupil sám, aby, jak si myslím, mohl kandidovat na prezidenta.

Ale, pokud tou ztrátou moci myslíte nezvolení prezidentem, tak ano. tehdy tu moc, v roce 2003 nezískal. A to byla vina, kromě jiných, také B. Sobotky.

2 0
možnosti
Foto

kým byl pan Zeman před dvěma roky???

0 0
možnosti
EN

Velmi výstižné ,bohužel ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života