Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tohle je komentář pro ty, kteří taky nad článem přemýšleli. nejste sami!

návod pro další článek: cestou z hospody úplně naplech vymyslím něco nenávistného. zaměřím se zejména na to, ať když cokoliv ze článku si někdo zkusí ověřit tak aby zjistil, že je to lež. proložím jedinou pravdou, což je tabulka z idnesu. ta tomu dodá šmrnc. a voila, celý článek najednou vypadá víc jako pravda!

0 0
možnosti

Pan Havlíček snesl tolik negativizmu do jednoho článku, že to ani není možné. Všem jeho záporným výrokům lze s úspěchem oponovat a lehce je vyvrátit. Stačí se jen nad jeho bláboly zamyslet. Je to šiřitel blbé nálady. Nevím, čím jako zakladatel spolku Pozitivní svět chce světu pomoci. Spíš by mohl být reprezentantem spolku dokonalých skeptiků. A ti v pozitivním světě nemají co dělat.

1 0
možnosti

P71e25t34r 56S81k72á12c35e67l

19. 6. 2015 19:33

Uveďte alespoň  tři negativní faktické výroky autora a vyvraťte je. Totiž i rokem 1990 nás naši tzv. "spojenci" hodili přes palubu. Jak nám za posledních 25 let pomáhají se rozvinout? Opak je pravdou - světově proslulé značky Zetor, ČKD, Poldi, Tatra, Metra a další zkrachovaly, v tom se jistě shodneme. Takže po zrušených zbrojovkách na pokyn velkého V.H. i ony vyklidili firmám našich tzv. "spojenců" světový trh, víte? Počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se napálit nenecháme, nová generace tomu zabrání. Zdravý rozum zvítězí...R^

0 0
možnosti

Pan Havlíček snesl tolik negativizmu do jednoho článku, že to ani není možné. Všem jeho záporným výrokům lze s úspěchem oponovat a lehce je vyvrátit. Stačí se jen nad jeho bláboly zamyslet. Je to nositel blbé nálady. Nevím, čím jako zakladatel spolku Pozitivní svět chce světu pomoci. Spíš by mohl být reprezentantem spolku dokonalých skeptiků a nositelů poplašných zpráv. A ti v pozitivním světě nemají co dělat.

1 0
možnosti
Foto

V mnoha ohledech máte pravdu. Myslím, že v nejbližší budoucnosti bude mnoho politického úsilí vynaloženo na nastavení rozumného kompromisu mezi zájmy globálních koncernů a národních vlád. Současné manévry v americkém kongresu ohledně TPP a TTIP jsou toho důkazem.

Na druhé straně, máme dostatek profesionálně kvalitních bankéřů, abychom mohli založit silnou komerční českou banku, která by zisky z tvorby kreditu recyklovala v naší vlastní ekonomice?

1 0
možnosti

Pozitivní svět?8-o Ve vašem případě velmi negativní pohled na svět.

2 0
možnosti
Foto

Ja ja, Wasserman positiv. 

Protestoval jste, když jsme byli 40 let dojným vemenem východu?

3 0
možnosti
Foto

J92a81k81u70b 18R75o64t17h

16. 6. 2015 11:00

Mimochodem, pozitivní autore, k těm dividendám - představte si tu hrůzu, že já a mí přátelé zase vyvádíme prachy ve formě dividend z Francie. Chudák země galského kohouta, takhle jí sprostě vysávat.;-D

Osobně mám za to, že vy vůbec nevíte, co jsou dividendy.;-€

6 2
možnosti

jsem na tom podobne. Jen mne depta ta jejich 30% dan. Takze pred divi prodam a koupim po ni....

1 1
možnosti

jedna ze lzi:

"vydává dál dluhopisy, které skupují převážně zahraniční banky a na úrocích z dluhopisů vydělávají ročně cca 20 miliard, které opět směřují do jiných zemí, jen ne do té naší."

Pritom pravda je, ze 70% vsech ceskych statnich dluhopisu je vlastnena domacimi vlastniky.

3 0
možnosti

Podle mě je tu docela fajn, osobně je mi jedno kdo vlastní nějakou banku nebo fabriku, pokud to nejsem já.

2 0
možnosti

Uplna pravda. Taky lepsi Skodovka ve vlastnictvi Nemcu, nez osud Tatry Koprivnice....

0 0
možnosti
Foto

J70a96k28u13b 78R30o74t87h

16. 6. 2015 10:47

Tolik lží, polopravd a manipulací v jednom článku, to zde bývá obvyklé jen u deklarovaných komunistů či příznivců Národní demokracie. Brrrr.

Autore, a) měl byste si vlastní motto vzít k srdci a říkat pravdu, nikoliv kraviny; b) nemohu se zbavit dojmu, že kdokoliv se zaklíná "pozitivním" světem, má na mysli jen a pouze svou představu pozitivna a buď jí chce vnutit ostatním, či proskribovat ty, co mají představu jinou. A vida, zde jsme se kruhem vrátili k oněm na začátku zmíněným komunistům či náckům.;-O

6 2
možnosti

K56a89r32e14l 43V81o18v28e68s

16. 6. 2015 11:26

Tak dejte pravdive argumenty, rad si je prectu, tu vasi rec cisel

1 2
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života