Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby Babiš nezvedl mzdy statním zaměstnancům , tak by obyčejná prodavačka v Lidl měla pořád těch 15000 ,- , nahoru jde všechno. A víte, když ECB prohlašuje , že fajn jsou mínisové úroky tak asi tu ekonomiku říděj taky do pekel.

0 0
možnosti
Foto

Od roku 2015 hospodaří stát téměř beze schodku. Dluh, který máme, je výsledkem dřívějšího vládnutí ODS, ČSSD a jejich pomahačů. ANO to má v koalici s ČSSD těžké. Pokud nechce koaličnímu partnerovi ponechat zásluhy o vylepšení financí důchodců, učitelů, doktorů, sestřiček a státních zaměstnanců, musí to stavět za vlastní iniciativu. Je to oběť na oltář demokracie a preference ve výši 33 % dokazují, že je účinná.

2 12
možnosti

Štěpáne - Kalousek vyděsil veřejnost složenkou ! Každý dluží 120 tis Kč - 2010, krize. Dnes, v době hojnosti, 2019 - každý dluží 160 tis Kč ! Tak říkají Absolutní čísla - S těmi AB nepracuje, vypadá to blbě. Tedy se pracuje s poměrem k HDP.

Skutečnost - Dluh nestoupá - ani neklesá. Je v podstatě pořád stejný. Doba neuvěřitelně přeje - Konjuktura, drží se hlavně domácí spotřeba a nastupují záporné úroky. Banky penězmi doslova přetékají a o vklady nemají zájem. Pokud Evropská banka masivně ty záporné úroky prosadí - Český střádal dopadne jako za měnové reformy + 3% inflace, (neuvěřitelnost) ! Všechno vyjde ! Tu se šáhne do rezerv, tu zadrží 16 mld. Kč na vratce DPH, tu se zase vydají Dluhopisy. Vláda čaruje - okrádá občana - Daňový balíček - a 30% se z toho dokonce raduje ! :-)

10 0
možnosti

Logicky a pochopitelně popsáno. Diky. Ale počkejte si, jak Vám bude vysvětleno, že se mýlíte, že jste se ještě nevyrovnal s výsledkem voleb a taky to, že tak dobře se v Česku lidi ještě neměli. Kor za Kalouska!!!

13 0
možnosti

no prosim, neuplynulo moc casu a je to tady - "lidi se v Cesku nemeli nikdy tak dobre"

1 0
možnosti
Foto

Je s podivem, že taková Šichtářová má řádově vyšší čtenost i dvojnásobnou karmu, ačkoli blábolí páté přes deváté a vy mluvíte logicky. Každý sedlák se čtyřmi obecnými to musí pochopit! Ale sedláky už nemáme.

10 0
možnosti
Foto

Ale paní Šichtařová je zachráncem naší ekonomiky. Byť jen teoretickým.

1 0
možnosti

Pravda, moc mi to nemyslí, a proto Vládě věřím ! S obtížemi jsem přelouskal text a vůbec jsem jej nepochopil ! Máte tam spoustu slov cizích a celé je to jakési logické ! Co je logické, je podezřelé - Tedy věřím ! Já jsem to pochopil skvěle ! Nemám kouřit , mám se vyhnout lihovinám a hlavně pít pivo ! Nemám se starat o vlastní bydlení, tak ušetřím,. 4% výpalného + 100 % na Katastru ! Čím více bude úředníků - Tím více se státní kasa rozhojní ! (Říkali to). Sám sice pociťuji, že je mi přidáváno, nicméně erupce cen a inflace, mne dostává tam, kde jsem byl ! Nicméně ten dojem, že se o mne někdo stará je skvělý ! Věřím, že když AB konjukturu přivolal, (kdo jiný?), tak i pokles HDP zastaví ! On to umí ! Vedle státotvorných prvků - Oběd zdarma, slevy cestovného, zajisté vytasí nějakou genialitu. Např. elektřina bude levnější - V ČEZu je státní podíl a podobně bude rozdáván Budvar ! Chvála EET, Hradu a aktéru Bureši ! Věřím, že další ducho mdlé - Můj výkřik - Taky potěší ! ... :-)

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS