Petr Havlíček

Česko jako dojné vemeno západu

16. 06. 2015 10:30:00
Přisluhovači mocných poplatní českému řiťolezectví rozhodli, že se bude tak, jako již v minulosti, opět zbrojit.

Je třeba uzákonit novou brannou povinnost pro jistotu i pro ženy, navýšit počty vojáků, a to jen proto, že si to přeje náš velký bratr, který má stovky vojenských základen po celém světě a daří se mu úspěšně rozpoutávat jeden válečný konflikt za druhým. Vždy z něj ovšem pro sebe vyrazí nějaký ten vojenskoekonomický profit.

Opakující se historie

Tohle tady ale již v minulosti bylo mnohokrát. Jak je možné, že se toto válečné svinstvo opět dere k moci? K moci, jež umožňuje zabíjet, drancovat a plundrovat národy, které se nechtějí podvolit hegemonistickému diktátu. Amerika financuje a zásobuje zbraněmi každého, kdo chce válčit, s cílem vydělat na nesmyslné válce, která je příčinou tragedie celých národů a zbytečné smrti tisíců lidí.

USA financovaly Německo v první světové válce a opětovně i Hitlera v té druhé. Vyzbrojily Afghanistán - Al Kajdu a podle posledních nejčerstvějších informací intenzivně vyzbrojují i Islámský stát.

Česko jako poslušný dobře vycvičený skákající pejsek

Dovede si vůbec někdo ze současných zákonodárců představit, co by znamenala válka, například s Ruskem? Rusko je proti NATU v oblasti vedení konvenční války vojensky podstatně slabší protihráč, a z těchto důvodů by mu v zájmu sebezáchovy nezbylo nic jiného, než použít atomové zbraně. Tohle chcete? Pokud ano, tak byste, vážení poslanci, měli vědět, že ten slavný protiraketový deštník, kterým se USA zaštiťuje, dokáže zachytit cca 75, maximálně 85, procent odpálených raket. To je současná realita, zbytek udělá z členských zemí NATO liduprázdnou spálenou neobyvatelnou radioaktivní poušť. K čemu vám budou pandury, gripeny, letadla CASA a ženy v armádě. Pokud náhodou zůstane někdo naživu, o dokončení vyhubení českého národa se postarají naše dvě jaderné elektrárny, které pokud čirou náhodou nebudou zasaženy raketami, samy posléze bez obsluhy, která zahyne, explodují a postarají se o vyhubení zbytku Čechů, poslušných hloupých poslanců nevyjímaje. Poté text naší hymny pro zbylé Čechy (dlící tou dobou někde u protinožců) opravdu nalezne své pravé podstaty, neboť si po právu budou moci zazpívat - Kde domov můj....

Počty jaderných hlavic

Stát

Počet hlavic
(aktivní / celkem)

Datum první jaderné zkoušky

Smlouva

USA

2 080 / 7 100

16. 7. 1945 („Trinity“)

Signatář

Rusko

1 780 / 7 500

29. 8. 1949 („RDS-1“)

Ratifikována

Spojené království

150 / 215

3. 10. 1952 („Hurricane“)

Ratifikována

Francie

290 / 300

13. 2. 1960 („Gerboise Bleue“)

Ratifikována

Čína

? / 250

16. 10. 1964 („596“)

Signatář

Indie

? / 90–110

18. 5. 1974 („Smiling Buddha“)

Nepodepsána

Izrael

? / 80

Není známo, podezření na 22. 9. 1979

Signatář

Pákistán

? / 100–120

28. 5. 1998 („Chagai-I“)

Nepodepsána

Severní Korea

? / <10

9. 10. 2006

Nepodepsána

Nevyhlášená „ekonomická“ válka v podstatě již v naší zemí probíhá celých 25 let

Je to válka na ekonomickém bitevním poli, kde ČR byla skrytě, ale přesto cílevědomě, napadena bohatšími státy. Z naší země se po hospodářském ochromení zpackanou privatizací našeho průmyslu a zemědělství stala dojná kráva. Od sametové revoluce, kdy národu byla slibována prosperita, naše země kráčí krok za krokem do dluhové propasti, ze které, jak se zdá, není lehkého návratu.

Následkem bezohledné politiky cíleného dluhu, diktované zahraničními majiteli bank, jsme se stali kořistí, což naší zemi bez klasické války přináší nezaměstnanost, bezdomovectví, trvalou závislost na bankovním průmyslu a následnou bídu. Kdyby nám před sametovou revolucí, mimo jiné plánovitě řízenou komunisty, chartisté řekli, že Česko bude mít 500 000 nezaměstnaných, každá třetí domácnost s dětmi bude mít potíže s příjmy, že 370 000 lidí bude mít své bydliště nahlášené na obecním úřadě a že jeden milión občanů bude čelit exekucím, že se v době ekonomické stagnace stát zaváže vrátit majetek církvím v celkové hodnotě cca 130 miliard i přes odpor 80% obyvatelstva, že se úřednicko-byrokratická mafie rozroste pětinásobně a že právo se pro občana stane zcela nesrozumitelným a nevymahatelným, možná by sametovo-komunistická revoluce ani nebyla.

Minimální hodinová mzda uzákoněná EU

Takhle si v minimální mzdě, která se týká cca 100-120 tisíc lidí, tedy jejich životní úrovně, stojí naše země po 25 letech proklamované svobody, demokracie a volného trhu, který západním ekonomikám usnadnil kořistnický vpád a okupaci bez jediného výstřelu. Podotýkám, že ceny zboží jsou v těchto zemích na srovnatelné úrovni, ale s výší platů to je již poněkud horší. Pokud někdo poukazuje na to, že jsou na vině zaměstnavatelé, tak se stačí podívat na statistiky insolvencí a krachujících českých společností, zbouraných cukrovarů, textilek, zavřených závodů na čepelky, sirky atd. a pochopíte, že banky, řetězce a další nadnárodní společnosti bohatnou a naše výrobní závody a živnostníci, co ještě zbyli, buď přešlapují na místě, nebo chřadnou.

To podstatné, na co nikdo nechce znát odpověď, je fakt, že drtivá většina bohatších zemí (měřeno např. výškou výdělku) je zadlužena jednou, ale i dvakrát větším dluhem než ČR, a to je jádro pudla. Uvedu jen pár informací, proč kořistnickým zemím dluhy tolik nevadí.

  • ČR není exportní zemí, jak nám do nekonečna politici předhazují, neboť vlastníkem dominantní výroby vývozu např. automobilového průmyslu jsou Němci. Proklamovaná „podpora“ vývozu Českou centrální bankou tedy směřuje převážně do Německa. Negativní dopad na devalvaci naší měny naopak zůstává v Česku. Je to podvod, za který by měli jít představitelé ČNB do basy, neboť otevřeně podporují ekonomické zájmy cizích zemí.
  • Devadesát osm procent bankovní mašinérie je vlastněno zahraničním kapitálem, který zcela kontroluje finanční průmysl a diktuje pravidla tak, aby dojení za pomoci úroků a stovek nesmyslných poplatků přineslo prosperitu zahraničním majitelům, a ne ČR.
  • Veřejný dluh ČR si roste vesele dál a dosahuje 1,85 biliónu Kč. I když se vláda snaží tuto nepříjemnou realitu ledasjak zamaskovat, vydává dál dluhopisy, které skupují převážně zahraniční banky a na úrocích z dluhopisů vydělávají ročně cca 20 miliard, které opět směřují do jiných zemí, jen ne do té naší. Každý občan již v podstatě dluží 176 tisíc. Co se týká domácností, není to o mnoho lepší, zde se jedná o 1,3 biliónu Kč, a přesto vám lichváři, převážně se sídlem v daňových rájích, neustále ve všech médiích nabízí další a další půjčky. Bankovní zahraniční kapitál drží ČR v ekonomických kleštích třemi bilióny dluhu.
  • Obchodní řetězce vlastněné opět zahraničním kapitálem hrnou do naší země přednostně produkty svých zemí a diktují českým dodavatelům jak ceny, tak pofiderní kvalitu, čímž likvidují klasické české výrobce i obchodníky, a v neposlední řadě i zdraví naivních Čechů.
  • Za posledních 15 let z naší země odteklo téměř dva bilióny korun na dividendách, a to ponejvíce z bank, které krmí své zahraniční matky, neboť ve své domovině si nedovolí v takové míře dojit svoji klientelu. Dividendy z Česka jsou v poměru k HDP třetí největší v Evropě. Dá se tedy říci, že pro vyspělé ekonomiky je ČR největším dojícím vemenem.

Dluhy ekonomicky bohatších zemí zřejmě platí celý východní blok kolonizovaný západem, včetně nás, Čechů, kteří jsme se dobrovolně stali poslušnou námezdní silou pod taktovkou zaprodaných a bohužel i hloupých papalášů stojících v čele našeho státu.

A tak se závěrem naskýtá otázka: Komupak opět naši zákonodárci lezou do zadnice? Do té levé to není zrovna „in“, tak holt to musí jít do té pravé. Že to přinese Čechům ponížení, ekonomickou závislost, bezdomovectví, bídu a možná i válku, to je poslancům přece jedno, oni mají za své služby těm, co shora rozhodují, svůj nadstandardní příjem jistý, a o to jim přece šlo.

Vlastenectví se opět nekoná.

Petr Havlíček

Autor: Petr Havlíček | karma: 35.92 | přečteno: 2067 ×
Poslední články autora