Evropa páchá sebevraždu aneb vetřelci a jejich trojský kůň

24. 11. 2015 16:00:00
„Pojem tolerance je prostředkem k destrukci tisíciletých kulturních hodnot evropské civilizace.“ ...

Ležím na vyhřátém písku a vychutnávám si svěží větřík přicházející od azurově modrého moře. Mé lenivé podřimování ve stínu rozložité palmy je náhle přerušeno vzdálenými zvuky přicházejícími od hotelu. Zvedám hlavu a vidím, jak se ke mně blíží kopa švitořících dětí v doprovodu dvou žen zahalených od hlavy až k patě do černého hábitu. Když míjí moji maličkost, snažím se zvědavě alespoň zahlédnout jejich oči, ale ani to se mi přes hustou síťku, která kryje úzkou štěrbinu pro oči, nepodaří.

Jsme se ženou na dovolené v Egyptě a je 34 stupňů ve stínu. Moje žena přichází v bikinách, osvěžená mořskou vodou, míjí zakuklené ženy a sedá si na lehátko vedle mne. S údivem ve tváři prohlásí: „Bože, to jsou chuděry, co z toho života mají, když se tady musí smažit v černých hadrech?“ A bylo to skutečně tak, smažily se tam celé odpoledne a ve jménu Alláha se zřejmě budou smažit celý svůj život. Opravdu úctou a něhou k ženě protknutá islámská kultura, a to vše se děje ve jménu islámu a proroka Mohameda, který prý, mimo jiné, pojal za manželku devítileté dítě (třetí třída).

Naše dovolená v Egyptě se odehrála před mnoha léty a já se přiznám, že by mě ani ve zlém snu nenapadlo, že se tato příšerná a logice se vymykající ideologická pseudokultura masivně přiřítí jako sarančata do naší kulturně a technicky vyspělé Evropy. A to, co zřejmě nechápe drtivá většina lidí, je přístup Německa, které hlasem Angely Merkelové otevírá ekonomickým imigrantům dveře dokořán a s drzostí jí vlastní požaduje to samé od ostatních zemí EU.

Lze těžko odhadnout myšlenkové pochody kancléřky, která netuší, že právě infikovala svůj (hostitelský) národ, a nejen ten, zákeřným a zhoubným virem, který se neštítí řezat hlavy bezvěrcům, mrzačit genitálie žen a přikazuje nastolení zákonů šaría a praktikování džihádu. Korán přikazuje muslimům, aby zotročili každého, kdo nepřijme jejich jedinečný islám. Islám není jen víra, ale i nelítostné ideologické svinstvo. Mohamedánství je militantní a expanzivní víra, která se od nepaměti šířila lstí, mečem a bezohledným násilím vůči všem, kteří se nepodřídí. Krvelačný Islámský stát je toho vzorným příkladem. Sluníčkáři mohou ujišťovat společnost o mírumilovném islámu, ale jen do té doby, než jim agresivní radikál připomene korán, který jasně hovoří o bezvěrcích jako o prašivých psech, které je třeba vyhubit nebo zotročit. Je to barbarská zpátečnická síla, která, pokud se Evropa nezačne sama účinně bránit, uvrhne náš civilizovaný svět zpět do temného středověku.

Lybijský diktátor Kaddáfí řekl: "Dnes jsou na evropském kontinentu desítky miliónů muslimů, a jejich počet vzrůstá. To je jasná známka toho, že evropský kontinent bude konvertován k islámu. Jednoho dne bude Evropa muslimská. My nepotřebujeme dobývat Evropu vojensky, islám ji dobude přes dělohy našich žen.“

Vysoká životní úroveň, kulturní a tolerantní humanizmus Evropy se obrací proti ní samé.

Nejsem si zcela jist, zda by si politici (včetně obyčejných lidí, kteří se ohání humanitou a lidskostí vůči lavině ekonomických migrantů, kteří nás chtějí obohatit islámem) neměli udělat výlet třeba do Saudské Arábie a nechat svoji ženu projít po ulici, bez pokrývky hlavy a třeba v minisukni. Pokud by ji Arabové rovnou na místě nezlynčovali, zcela jistě by skončila ve vězení, ze kterého nebývá lehkého návratu.

V Dánsku proběhla na konci srpna veřejná demonstrace na podporu Islámského státu, a protože byla řádně a včas nahlášena, poskytla jí policie ještě ozbrojený doprovod. Ono to ale začíná už i u nás. Stovka islamistů narukuje na Letnou a demonstrativně pod širým nebem vyřvávají přes megafon svoji scestnou ideologii. Pražané jen nevěřícně koukají, co se děje a ptají se, co že se to tam točí za cizokrajný film. Bohužel to není film, ale tvrdá realita islamizace naší vlasti, která nám po pár letech naší důvěřivé a naivní dobrotivosti (hlouposti) může zlomit vaz.

V pozadí současného stěhování národů stojí konkrétní sociální, politické, materiální a hlavně imperiální zájmy.

Pokud se na současný problém probíhající, se vší pravděpodobností řízené, imigrace podíváme z pohledu teritorií, která jsou pod největším ekonomickým vlivem agresivního islámu, musíme konstatovat, že jde o klienty Spojených států. Jedná se o Saudskou Arábii a Emiráty. A tak se nelze divit, že IS disponuje americkými moderními zbraněmi a nablýskanými toyotami. Dnes už není žádným tajemstvím, že ve velitelské elitě IS se pohybují lidé se státním příslušenstvím západních zemí, kde na tamních univerzitách získali vysokoškolské vzdělání. Nelze pominout ani fakt, že Turecko, coby členská země NATO, bombarduje Kurdy, kteří ale bojují proti IS. Vše zatím nasvědčuje tomu, že EU se svojí hluchoněmou bezzubou politikou funguje pouze jako servis politiky USA. Nelze ani přehlédnou výzvu papeže, který nabádá křesťany přijmout imigranty, a tím si přivléct do svého domova trojského koně, který posléze otevře brány Evropy dalším hordám ekonomických běženců, toužících po vymoženostech naší evropské kultury, s dlouhodobějším cílem budoucího nastolení nekompromisní islamizace.

Nestoudný a drzý vpád do našeho společného domu (vlasti)

Je třeba se lidí zeptat, co udělají, když se jednoho rána na jejich dvoře objeví nezvaný host bez pozvání a dokladů. Žena uteče, muž třeba sáhne po brokovnici a vetřelce vyzve, aby vypadl z jeho domu. A EU na nepozvané hordy islamistů, kteří vpadli do našeho evropského domu, neříká nic, jen tupě zasedá a není schopna učinit potřebná ochranná opatření. Naopak, když si našinec vezme svého pudla na dovolenou do zahraničí, tak i ten pes musí mít platný pas a potřebné očkování, ne starší čtrnácti dnů, jinak máte smůlu a frčíte s pejsánkem zpátky domů. Pro ekonomické běžence tato evropská pravidla ale neplatí. Přeplavou moře a poručí si: „Odvezte nás do Německa.“ A my, místo toho, abychom jim zařadili zpátečku, tak je tam, jako ti osli, ještě odvezeme.

Toto jsou hesla z muslimských demonstrací ve Francii, Belgii, Švédsku, Anglii a Německu, tedy ze zemí „postižených“ mírumilovným islámem:

“Zabijte ty, kteří uráží islám!“
“Liberalismus do pekel! “
“Evropo zaplatíš!“
“Aláh akbar!“


Islám v současnosti zažívá největší možný progres, ve který Islámský stát (IS) vždy doufal a o který se mu v první řadě jedná. Dnes už je v Evropě téměř 60 milionů muslimů. Do 11 let (2025) je dle srovnání dostupných oficiálních statistik odhadováno, že to bude dvojnásobek. Toto je ještě střízlivý odhad, který nezapočítává zvýšenou imigraci a konvertity.

Jak tedy vlastně v okolním světě vypadá ono pohádkové soužití menšin a harmonické prolnutí kultur?

V ulicích evropských měst zavládnou často násilnosti, hoří auta a přímo na náměstích se hlásá nenávist proti nám, původním Evropanům. V mnoha městech jsou už bílí lidé v menšině.

Např. v Německém městě Rütli je 83% studentů imigrantů. Bílí žáci a učitelé jsou okrádáni a napadáni každý den. Radikálové bojující s německou policií se už nebojí vytáhnout ani vlajku ISIS.

Ve velké Británii je na muslimských demonstracích už naprosto běžné, že je přečíslená policie honěna rozvášněným davem za výkřiků „Aláh akbar“. Velká část anglických muslimů totiž věří, že Islám by měl nahradit britskou demokracii. Mnohé Londýnské čtvrti opouštějí původní obyvatelé, protože jsou od imigrantů utlačováni.

V Norsku se nyní potýkají s problémem zvaným „znásilňovací epidemie“. Přes 90% pachatelů jsou muslimští imigranti z blízkého východu. 9 z 10 znásilněných jsou norské ženy. Pro jistotu si tam dnes ženy přebarvují jejich blond vlasy na černo a doprovázejí se ve skupinách. Jedinou celkově efektivní ochranou proti tomu je však nošení hidžábu (dresscode zahrnující pokrývku hlavy).

V Oslu podle studie norského deníku Aftenposten stojí drogový byznys na azylantech. Prakticky všichni cizinci, které policie zadrží v souvislosti s překupnictvím drog, jsou žadatelé o azyl či ilegální přistěhovalci.

Ve Švédsku, které už nechce žádné uprchlíky, je přes 5000 případů znásilnění ročně. 85% pachatelů jsou imigranti. Se znásilňovací epidemií působenou muslimskými imigranty má dnes problém většina Evropských států.

Reakce muslimů: Znásilnit nezahalenou bílou dívku není hřích proti islámu.

Malmö je 3. největší Švédské město. 90% loupeží tu páchají výhradně černošské, muslimské gangy. Imigranti jsou nezaměstnaní, odmítají pracovat a berou dávky. Bílí lidé hromadně odcházejí. Během 10-15 let se stane výhradně muslimským městem.

V Belgii je v muslimských čtvrtích prosazováno právo šaría. V hlavním městě Bruselu jsou už nyní největší náboženskou skupinou. Nejčastěji volené jméno pro novorozeně je zde Mohamed. Střízlivé odhady tvrdí, že zde budou do 10 let majoritní skupinou.

Největší muslimská komunita v Evropě je ve Francouzském městě Marseille. Ne náhodou je více než třetina všech vražd spáchaných v tomto státě právě zde. Sexuální útoky, žhářství, drogy a loupeže jsou v kdysi klidném městě na denním pořádku. V tomto suverénním státě s jednou z největších křesťanských populací na světě je v současnosti více mešit než kostelů.

V celé Francii je už více jak 1000 imigračních ghett, které už dnes připomínají autonomní Islámské oblasti. Policie mnoho z nich nemá pod kontrolou. Bílí lidé jsou perzekuováni, napadáni a vyháněni. Vláda přistěhovalcům ustupuje, protože se bojí nepokojů. Tento trend panuje např. i v sousedním Španělsku
, jež už chystá restriktivní politiku, která by migrační toky stabilizovala.

V Itálii se do měst musela povolat vojska, aby hlídala Italky před znásilňovací vlnou, uklidňovala demonstrace a páchaná zvěrstva, která už policie není schopna udržet pod kontrolou. Počet nelegálních uprchlíků, kteří letos přes Středozemní moře zamíří z Libye do Itálie, se může vyšplhat na 500 tisíc, až jeden milion. Ilegální imigranti mají být pokutováni a vyhošťováni. EU schválila finanční pomoc Itálii na řešení imigrantské otázky.

Krachující Řecko hrozí, že pokud neustoupí eurozóna od požadovaných úsporných opatření, tak pustí do Unie „milionovou vlnu ekonomických migrantů a džihádistů“. Už je prý nejsou schopni zvládat. Šéf evropské pohraniční agentury Frontex uvedl, že letos se očekává na jihu Evropy další až milion uprchlíků.

V Holandsku žije už téměř milion muslimů. Muslimští duchovní hlásají v mešitách nenávist nebo oslavují terorismus. Dochází k desetitisícovým odchodům dosavadních občanů kvůli nepřizpůsobivým migrantům a narůstají náboženské nepokoje. Toto je mimo jiné zkušenost všech vyspělých zemí EU, které se nám dávají za vzor pro přijímání kvót na prokazatelně nepřizpůsobivé ekonomické běžence.

Perlička, nebo hřebíček do rakve?

V Haagu rozhodli, že Mikulášův pobočník Černý Petr prohlubuje rasové stereotypy a bude úředně zrušen, aby nediskriminoval černé imigranty.

V České Republice! Muslimové již zcela otevřeně vyzývají k zavádění prvků islámského práva sharia do našich zákonů – viz např. http://islamskavyzva.com/. Dále..... jim jen dejme trochu času na vytouženou integraci.

Korán káže nadřazenost každého muslima nad bezvěrcem, dá se to přirovnat k nenávistné nacistické ideologii, která se opírala o nadřazenost rasovou.

Džihád je agresivní součást islámu přikazující dobýt a podmanit si svět a obrátit jej všemi prostředky na zpátečnickou islámskou ideologickou tyranii, nastolit nekompromisní totalitní nadvládu nad všemi kulturami a vírami, i za použití fyzické likvidace všech, co se jí postaví do cesty. Je zcela nemyslitelné domnívat se, že by se muslim podřídil jiné kultuře (nebo ji jen toleroval), když mu to jeho víra zakazuje. Islám je rasisticko-ideologické svinstvo, které se neštítí ponižovat ženu a považovat jí za méněcennou. Frustrace z jejich vlastní chudoby a zaostalosti za vyspělým světem je žene za vidinou blahobytu, který je ale produkcí kultivovaných, vzdělaných a pracovitých národů, které jej budovaly po tisíce let.

Z vývoje posledních dnů se zdá, že se názor politických představitelů na nelegální migranty nijak zvláště nezměnil ani po teroristy organizovaném útoku na Francii. Prý tuto oblast nelze posuzovat z pohledu několika teroristů. Nezdá se vám to divné? Nezdá se vám groteskní soustrastné vyjádření Baracka Obamy jakožto představitele země, která toto vše svým vojenským angažmá v zemích, kam je nikdo nezval, odstartovala?

Jaká je pravda o muslimech, o tom svědčí následující video.

Kdyby měl rukou těchto fanatiků zemřít jen jediný Evropan, co řekne politik pozůstalým? Že se na to nelze dívat jednostranně? Ze všeho snad vyplývá, že jde o cílený záměr, z něhož jde strach. A neplodný a bezzubý Evropský parlament nedělá nic. K čemu nám tedy je? K čemu nám je NATO a jejich vojenské manévry? Francie je napadena a politici uklidňují šokovanou veřejnost a přitom islamističtí migranti bez dokladů do Evropy vesele proudí po tisících dál.

Petr Havlíček

Autor: Petr Havlíček | úterý 24.11.2015 16:00 | karma článku: 35.02 | přečteno: 2137x

Další články blogera

Petr Havlíček

Podvod zvaný inflace

Pojďme si krok za krokem rozklíčovat tento podvodný korupční mechanizmus, který nás připravuje o náš majetek.

14.12.2022 v 11:30 | Karma článku: 31.69 | Přečteno: 1232 | Diskuse

Petr Havlíček

Stavidla pravdy se zavírají

Cenzura čehokoli je nástroj diktatury, která si usurpuje moc nad druhými. Je to znásilňování příjmu informací a názorů lidí s cílem omezit pravdu.

11.4.2022 v 9:00 | Karma článku: 26.77 | Přečteno: 893 | Diskuse

Petr Havlíček

Podvod zvaný inflace

Inflace nám leze do peněženek a politici, kteří ji způsobili, nám znovu tvrdí, že nás před ní budou zachraňovat. Je to nebetyčný bezohledný podvod.

24.2.2022 v 13:30 | Karma článku: 31.29 | Přečteno: 935 | Diskuse

Petr Havlíček

Předsedo Rakušane, hodili jste místní samosprávu přes palubu

Krucinál, proč si myslíte, že vás lidé volili? Starostové, to je značka záruky toho, že místní rozvoj bude v dobrých rukách a vy toto důležité ministerstvo dáte Bartošovi, který nikdy nebyl zastupitelem, natož starostou

5.1.2022 v 9:20 | Karma článku: 38.64 | Přečteno: 1692 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 26.27 | Přečteno: 463 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 48 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.40 | Přečteno: 298 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.77 | Přečteno: 519 | Diskuse
Počet článků 174 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4402

Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života


TOPlist

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...