Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jarda

12. 10. 2012 15:40
DALÍK versus SOUDKYNĚ...

Kéž by na svobodu propuštěný Dalík odcestoval se svým soudkyní ponechaným pasem, aby pocítila jakou botu svým rozhodnutím způsobila. Jestli Dalík někam odcestuje, měla by paní soudkyně na své náklady ho jít hledat! Kdy soudy budou brát doporučení policie vážně? ?!!RvRvRv

1 0
možnosti
KD

péťovakobyla

12. 10. 2012 19:08
Soudkyně je vysmátá !

0 0
možnosti
RC

josefbad

12. 10. 2012 14:56
Moc zobecnujete

Podle mne lidem skodi prevazne jini lide. A to lide bez odpovednosti za sve ciny. Kdyby soudci i soudni urednici, exekutori, politici, ale i obcane meli nest odpovednost za sve ciny, asi by se chovali jinak.

1 0
možnosti
KD

péťovakobyla

12. 10. 2012 14:30
Co čekat od mafiánského státu?

4 0
možnosti
LL

LAL171

12. 10. 2012 13:48
jenom poznamka

Jenom poznámka na okraj - celé to vzniklo klasickou obezličkou nebo lépe řečeno pokusem vyvlíknout se z odpovědnosti - "V podstatě se jednalo o nepatrné kosmetické závady, které nebránily užívání a funkčnosti dveří." - Něco takového totiž neexistuje a je to jen cesta výrobců, jak se vyhnout povinnosti dodat kvalitní zboží bez vady, nepoškrábané, neponičené, ve správné barvě.

Koupil by si někdo z vás auto v autosalonu, kterí má poškrabaný lak nebo flekaté potahy - vždyť jde taky jen o kosmetické vady nevadící užívání. Vždyť auto jezdí, tak co víc chtít.

Takže pro výrobce - dodávejte kvalitu, za kterou si stojíte.

Příběh dál o aroganci moci je již jiný příběh a je jasné, že by to takto nikde "fungovat" nemělo.

2 0
možnosti
B

basata

12. 10. 2012 13:21
Vstanou noví Paroubkové...

Pan Havlíček má krédo:Dluhy se neplatí...

0 0
možnosti
H

honer

12. 10. 2012 13:03
Tak si nepůjčujte

0 0
možnosti
P

p.jeelen

12. 10. 2012 11:17
Hrušky, jablka, třešně....

Nezlobte se, pane Havlíčku, ale již první odstavec Vašeho článku mi napověděl, o čem bude zbytek, a že jste umíchal pěknou míchanici hrušek, jablek a švetek... Kdo že to nechal poslat jeden milion občanů do exekuce...? Stát...? A nebyli to náhodou sami Ti občané, kteří se tam nechali poslat..? Může stát za to, že se několik stovek tisíc občanů chová jako malé děti, že si neumí spočítat pět plus pět, že si nechají vnutit cokoliv, jen když z toho mají krátkodobý profit..? To snad ne! Souhlasím, že ne vždy se justice chová tak jak má, asi stejně jako někteří starostové, ale tady opravdu podáváte velmi zjednodušený pohled na věc a navíc, dovolte mi to konstatování, téměř bez znalosti práva, tendenční až populistický. VIGILANTIBUS IURA SCRIPTA SUNT.

3 0
možnosti
AJD

Albert Joey Dreistein

12. 10. 2012 11:46
Re: Hrušky, jablka, třešně....

Četl jste vůbec ten článek? Kde jste tam vyčetl, že majitel firmy na dveře se choval jako malé dítě a nechal si něco vnutit? Píšete něco o "právu", ale asi máte na mysli zákony schválené zkorumpovanou bandou poslanců, že? Ty ovšem s právem nemají nic společného, jsou to totiž zákony psané na objednávku justiční a exekutorské mafii, o které pan starosta píše. Já věřím jen tomu, že ten milion lidí - a ono to je jistě ještě víc, se jednoho krásného dne pořádně naštve a celý tento prohnilý zlodějský systém spláchne do záchoduR^

9 0
možnosti
P9

pavel 99

12. 10. 2012 10:54
Máte pravdu v tom,

že to co předvádí soudkyně (a systém jí to umožňuje) - pokud naznačované souvislosti odpovídají realitě - je nehorázné. Na druhou stranu, pokud narazíte na natolik problémového zákazníka, tak u toho měl být (z Vaší strany) právník už dávno a do těchto konců by to nedošlo.

Váš přístup naprosto chápu (rovněž raději dělám něco užitečného, než papíruji), nicméně je třeba počítat s tím, že svá práva si musí člověk bránit a nespoléhat, že pravda (pokud je na Vaší straně) nakonec vyjde najevo. Možná vyjde, ale minimálně to bude dlouho trvat. Pokud byste jí "pomohl" zavčas, měla by to snazší.

0 0
možnosti
P

Pietrolini

12. 10. 2012 9:55
Celý ten systém

se nedá nazvat jinak než prokletý hnus. ;-)

1 0
možnosti
RC

josefbad

12. 10. 2012 15:01
Re: Celý ten systém

a jak se nazyval predchozi system do schvaleni exekucniho zakona? Tj. system, kdy jste meli v ruce platebni rozkaz vuci dluznikovi, ale on se jen smal?

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života