Diskuse

Bankovní šmejdi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tkových nabídek jsem měla také několik, všechny jsem odmítla, že si ze zásady nepůjčuji a když bych půjčku potřebovala, vyjednala bych si ji osobně přímo v bance a nikdy přes telefon, když jsem chtěla vědět odkud vzali moje telef. číslo neodpovídali.

0 0
možnosti

J17a13n 59T13u59r12o32ň

8. 12. 2014 9:21

Až po odstavec s Babišem a jeho "geniálním" nápadem poučné čtení. Na závěr z toho bohužel čiší politická  agitka. :-(

Nezisková banka je ekonomický protimluv. Kde ve světě toto funguje? Na Kubě? Ve Venezuele? V Severní Koreji? Jak dlouho by asi trvalo, než by tuto státní banku někdo vytuneloval? Stát je nejhorší hospodář ze všech možných. Ať se Andrej raději věnuje rozumné regulaci finančního trhu a naše školství zase vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti jednotlivce. To zcela postačí.

1 0
možnosti

Babiš usiluje o vznik státní banky se statutem neziskové organizace?...pochybuju...

1 0
možnosti

Pane Havlíčku gratuluji.Výstižněji by to snad nikdo nenapsal.Je to ale bohužel smutná pravda.25 let po sametové revoluci se nás tyto šmejdi nestydatě snaží okrádat!Jenže mnohý starý člověk si to tak rychle neumí spočítat a naletí.Já podobné hovory rychle končím mnohdy nevybíravými slovy.Bojuji jak osobně mohu i se šmejdy,kteří zvou staré lidi na předváděcí akce.Spolupracuji důsledně s ČOI.Srdečně Vás zdravím.

2 0
možnosti
Foto

Že jste se s ní vůbec bavil? 

A) odkud máte moje číslo, jak víte, jak se jmenuji?

B) požaduji okamžití smazání z DB

C) používáte funkci nevyžádané reklamy, ke které potřebujete svolení

D) hovor nahrávám a použiji jej jako materiál k trestnímu oznámení (Jaké že je vaše jméno a firma? Pro úplnost.)

E) (U mě: patrně nevíte, že mě naprosto nevhodně vyrušujete při vyučování. Můžete zavolat mezi 18:30 až 18:45, kdy budu mít čas. [Už to nezkusí, protože má po fajrunku.]) 

Já vím, že na druhém konci sedí nějaká chudinka, co si velmi nepříjemně vydělává na chléb vezdejší, ale ať to nedělá k mé škodě.

4 0
možnosti
Foto

adA/ Databází se jmény a tel.čísly "běhá" po republice mnoho

adB/ Dotyčná nemá žádné prostředky ani snahu cokoliv vymazávat

adC/ V dnešní době naivní

adD/ Ve skutečnosti hovor Vy ani dotyčná nenahrává

adE/ Pro ten suchý chleba někteří volají klidně i mimo pracovní dobu

Nejlepší je tedy:

1/ Hovor si tzv.vychutnat - viz Váš případ

2/ Hned na začátku sdělit "Nemám zájem" a zavěsit

1 0
možnosti

Copak ještě dnes nějaký svéprávný člověk reaguje na nabídku čehokoliv po telefonu? Po prvních slovech o jakékoliv nabídce prostě normální člověk zavěsí (ten slušný předtím ještě řejne Na shledanou :-))

6 0
možnosti

J96o79s75e93f 12N89i33k46l

3. 12. 2014 18:05

...vždyť nejde jen o půjčky po telefonu... když budu chtít, tak vás napalím také...

0 1
možnosti
Foto

....cesta vede přes založení státní banky se statutem neziskové organizace.....

Taky by to chtělo založit neziskovou státní pojišťovnu, převzít do státních rukou strategická odvětví jako voda a energetika. Pak zakázat všechny ty soukromé. A jsme tam, kde jsme jednou už byli. 

Lidi, lidi ... neblbněte. 

Je přeci podstatně elegantnější být chytřejší než ti "šmejdi". Když zavolají, tak od začátku vím, že to nepřijmu, že to je kulišárna. A když mě chytí třeba na cestě z práce, nebo doma, mám čas a chuť, tak si hooodně dlouho popovídám, ať je to stojí náklady a pak odmítnu.

4 0
možnosti

Obávám se, že při dnešních neomezených paušálech je to na nákladech nestojí vůbec nic a vy se s nimi naprosto zbytečně vybavujete. Možná jediné plus je v tom, že dokud mluví s vámi, nemohou otravovat někoho jiného. :-)

0 0
možnosti

Když omylem přijmu hovor pak po první otázce, jestli mám chviličku čas, se zeptám zda-li nejde o půjčku, že bych také potřeboval někomu výhodně půjčit... a je klid.

0 0
možnosti

J87o15s24e93f 12N20i27k64l

3. 12. 2014 17:07

...stát na takovou lichvu mlčí...půjčíš si peníze za nehorázné úroky....uložíš peníze  a tvá úroková odměna je proti tomu mizivá...v totalitě za vklad s půlroční výpovědní lhůtou 4%...řekněte, která banka mi 4% zúročí vklad?..žádná!!

0 1
možnosti

a vy nejste svéprávný, že potřebujete stát, aby za vás rozhodoval??

4 0
možnosti

J87i20r21i 70K68u65c86e53r40a

3. 12. 2014 16:09

všeobecně doporučuji na všelijaké tel. nabídky čehokoliv říct, že NESOUHLASÍM  s tím, aby byl hovor nahráván (monitorován); dělám to již hodně dlouho a ve 100% případů hovor okamžitě končí;

k telefonujícím mi to umožňuje být slušný, protože je popravdě lituji, myslím si, že to většina z nich dělá ze zoufalství a z nedostatku jiných možností normálně pracovat a pobírat mzdu;

2 0
možnosti

A když vám nějaký chudák ukradne peněženku taky ho litujete? Když vám chlap, který nemůže sehnat ženskou znásilní manželku,  nebo dceru, toho taky litujete?  Dělají to dobrovolně. Vědí velmi dobře že tím okrádají jiné. Takže žádné slitování se šmejdy.

1 4
možnosti