Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No asi máte s tím GDPR pravdu. A vystoupením z EU bychom se toho nesmyslu zbavili. Zároveň bychom si na většinu našeho obchodu nechali od EU uvalit cla, při obchodu s třetími zeměmi bychom hodně platili za tranzit (kolem nás je jen EU), při monopolních praktikách některých dodavatelů služeb (třeba Gazprom s plynem, nebo Google s internetem) bychom museli s těmito giganty jednat sami bez podpory EU a donutit je k poslušnosti bychom jistě hravě zvládli, omezili bychom přístup našich lidí na pracovní trh v blízkém i vzdálenějším pohraničí, naši studenti by už neměli tak jednoduché studijní pobyty .... . To by se jistě vyplatilo z toho EU vystoupit.

0 0
možnosti
JK

J11i48r40i 96K11u95c69e18r31a

20. 12. 2017 7:10

To máte sice také pravdu. Ekonomicky bychom si hodně pohoršili. Zvíře v ZOO je na tom, pokud jde o žrádlo, také lépe než to svobodné v lese/savaně...

8 0
možnosti
MN

Pamatujete si, jak se ve filmu "Přelet nad kukaččím hnízdem" ten obrovský mlčící Indián na konci filmu definitivně na...al, vyrval ze země vodovod i s kusem mramoru a prohodil ho oknem cvokhausu?

Byla to jediná cesta, jak se dostat z blázince řízeného a hlídaného Velkou sestrou a jejím personálem. Nebylo úniku. jakmile se jevil někdo normálně, Velká sestra mu nechala udělat lobotomii.

....

Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že nás také řídí Velká sestra v Bruselu a medikamenty v podobě direktiv a regulací nás drží zavřené v tomhle blázinci. Kdo se bude vzpouzet, tomu provede lobotomii.

Je čas, aby se toho tady také chopil nějaký velký mlčící Indián, prorazil stěnu euroblázince a pustil sem čerstvý vzduch z přirozeného světa.

10 0
možnosti
JS

To je sebedestrukce EU v praxi.

Armáda byrokratů stále narůstá a dusí ekonomiku nepotřebnými zákony a nařízeními, které užírají čas těm co pracují a odvádí daně.

Původní fungující společenství pro hospodářskou spolupráci se postupně pod vedením neomarxistů změnilo v nepružný sociálně inženýrský moloch s přebujelým bruselským aparátem pochybných politiků přesvědčených o svém "božském" poslání.

10 0
možnosti
IS

Budování Dobra něco stojí. Ta trocha nepohodlí Vám jenom prospěje. Berte to jako tréning do "lepších časů".

0 0
možnosti
TH

Jak z toho ven? Odpověď je, alespoň pro mne, prostá. Udělat to samé, co Britové a vystoupit z EU.

KARMA

8 0
možnosti
JT

J71i44ř48í 26T81e37p28r

19. 12. 2017 22:11

R^ Výstižně napsané.

9 0
možnosti

GDPR je neuvěřitelná zhovadilost. Jak jste to popsal, tak to přesně je. Posedlost byrokratů zneužíváním informatiky proti občanům je přímo úměrná jejich technické nevzdělanosti a nechápavosti. KarmaR^

13 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života