Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zkázou lidstva, že problémy se začnou řešit většinou když už je na řešení pozdě.

0 0
možnosti
BK

Dobrý den,máte pravdu a moc hezký jste to napsal...

5 0
možnosti
MD

Skoda jen ze ti, co hovori o nesmyslech ve vasem clanku, jsou natolik vytizeni, ze namaji cas tyto popsat a jeden po druhem nebo treba napreskacku vyvracet. Bylo by to zajiste zajimave pocteni. Jinak .. dobry realisticky clanek.

4 0
možnosti
VV

Tak prosim zkuste pane Dvoracku tem vytizenym popsat ty smysly. My vytizeni totiz zadne nevidime.

A pripomel jste mi tim jednu forbinu, jednoho moudreho komika.

1 4
možnosti
IV

Nebyla bych si moc jistá tím Ruskem - ono Evropě proti muslimům nikdy moc nepomáhalo.

1 1
možnosti
Foto

Už to tady zaznělo mockrát. Nářek a "katastrofické" scénáře ohledně toho, kolik kde bude za třicet let muslimů, jsou trochu legrační. Za třicet let bude tímto tempem v katastrofálním stavu životní prostředí, nastanou vážné změny klimatu, budou docházet přírodní zdroje, dojde k přelidnění, a to vše může vyvolat globální společenské změny, proti kterým je aktuální migrace malou epizodou. Války, občanské války,vznik diktátorských režimů , globální migraci apokalyptických rozměrů v různých částech světa. A vy tu jako zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, jak hrdě uvádíte v profilu, který má podporovat společenský život, jak dodáváte, řešíte kolik bude v Norsku Norů a kolik Pákistánců. Nepřipadáte si jako šašek?

2 7
možnosti
MD

Jako sasci by si meli pripadat spise ti, kteri zasypavaji male diry vykopem z jedne velke.

4 1
možnosti
LM

To je ale snůška nesmyslů promíchaných s "fakty"... to se bude líbit ;-D

5 1
možnosti
JB

J70a14n 95B90u81r48i92a47n

3. 4. 2018 10:22

Pročpak jste se nezmínil o další velké evropské populaci muslimů - o té ruské? Ruská populace je už dnes asi z 10 % muslimská. Jakpak to bude vypadat v tom roce 2050, když etničtí Rusové vykazují snad ještě nižší porodnost než ostatní etničtí evropané? Bude to "jen" třicet procent?

3 0
možnosti
SB

Rusko je svět sám o sobě.

Autor se samozřejmě mohl zmínit o islámu v Rusku a nebylo by to na škodu, ale zaměřil se na země tradičního proudu evropské civilizace.

4 0
možnosti
Foto

Musím přiznat,že jsem to nečetl.Pokud někdo neví,že první muslimové přišli do Německa z Turecka ve velkém za praci už v 50.letech minulého století,do Francie a Británie ještě mnohem dřív díky jejich koloniálním říším,nemá smysl takový "odborný" text ani číst....před pár lety se ještě o tyto muslimy a bylo jich miliony vubec nikdo nezajímal,nějak si nevzpomínám,že by příchod cca patnácti tisíc muslimu během "jugoslávské krize" do Česka vyvolal ve veřejnosti nějakou hysterii...

3 3
možnosti
KM

Jojo, odborný text. Pan autor si jaxi neráčil všimnout, že do Německa přišli Turci z Ataturkova Turecka, kde žádné právo šária neměli asi sto let a do Francie ze severní Afriky, kde mají hodně vlažnou podobu islámu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života