Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Systém se nezmění, jen ksychty a čísla účtu našich parazitických mocipánů.

1 0
možnosti
JP

Proto nám životní úroveň tak nepopiratelně stoupla, bez zahraničních investic by nebyla zaměstnanost a prosperita. Až to vezmou opět do ruky národovci a bolševici, budeme technologicky opět zaostávat a bude tu nezaměstnanost a bída.

1 1
možnosti
JK

Ano, zahraniční investice k nám mají často charakter "vývozu kapitálu do kolonií", avšak ti investoři se chovali a chovají zcela přirozeně. Za to, že jste se stali vůči Západu kolonií, můžeme poděkovat jen a jen komunistům a jejich čtyřicetiletému "vládnutí" (kdy učinili naši měnu nesměnitelnou, zničili lehký průmysl s jeho výrobky s vysokou přidanou hodnotou a nahradili ho neefektivními molochy těžkého průmyslu, železárnami, kde se zpracovávala prakticky hlína se 4 procenty rudy ze Sovětského svazu atd.).

Jak tady psal velmi trefně Vladimír Hrubý: "Bez zahraničních investic by tady ty zisky byly vytvořeny? Takže oč přicházíme? Bez zahraničních investic - byly by tady daně z příjmu korporací, z příjmu zaměstnanců? Bez zahraničních investic - byly by tady dodavatelé těchto podniků?"

I když od nás plyne zahraničním investorům zisk, naše ekonomická situace se zlepšila. Přesně tak, jako tomu bylo v koloniích. A stejně jako v post-koloniích jsem tady měli a máme i zkorumpované vlády, kdy zejména ta současná směřuje k autokratickému vládnutí.

My jsme nevstupovali do EU jako rovnocenní partneři. Formálně tedy ano, ale byli jsme rovnocenní asi jako člověk, který bere 10 tisíc měsíčně vůči tomu, který bere řekněme 80 tisíc měsíčně.

1 0
možnosti
Foto

I76v80a38n 10M37a97r32e60k

14. 5. 2019 11:27

Souhlas a karma p.Havlíčku. R^[>-]

4 3
možnosti
MM

Tedy, to je hrozný blábol ! Rv

Toť můj názor, polemizovat v tomto případu je pro mne ztráta času.:-)

13 5
možnosti
JB

J78i96r33i 70B25o64r

14. 5. 2019 10:36

Já si myslím,že jsou to blbosti a kampáň před volbami. Jak říká náš pan premiér.

2 5
možnosti
VH

Ještě jednu poznámku: platy se sice mohou srovnávat i kurzem (jak to udělal pan Gola v dnešním článku ve Financích.cz, ze kterého jste tabulku opráskl), ale toto srovnání nevypovídá nic o skutečné hodnotě mzdy v dané zemi.

Reálný přepočet je jen podle spotřebního koše.

8 0
možnosti
VS

Ani, když někdo někam investuje miliardy, tak doufá, že se mu to vrátí a něco vydělá. Poděkujte rodné KSČ. Nebýt jí tak si myslím že Škoda by byla světový lídr. To samé Jawa, Tatra Prazdroj atd. A naopak peníze by tekly k námRv

6 5
možnosti
Foto

I92v78a38n 60M27a16r58e39k

14. 5. 2019 11:31

No, zrovna s tou "Tatrou" bych p.Svobodo být vámi zde neoperoval. Stačí si vzpomenout kam ji vedl porevoluční cizokrajný management. RvRvRv

3 0
možnosti
SN

:-).....I přes námitky Vašich oponentů, výborně napsáno ! R^R^R^!!

5 3
možnosti
VS

Nemyslícím, stačí přečíst kdejaký blábol a mají Vánoce.8-o

8 8
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života