Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32a64n 22D34o13u70š92e45k

15. 11. 2021 20:10

"Nařídili jste nosit roušky, pak respirátory, a to i přes to, že tato ochrana zastavit virus z principu jeho velikosti nedokáže." A už těchhle hovadin mám právě dost. ;-O

1 2
možnosti

Byla provedena jediná praktická rozsáhlá studie, v Bangladéši. Která potvrdila neúčinnost rouček proti epidemii. Rozdíl rouškovaní / nerouškovaní byl cca 9 %. Rv

0 0
možnosti
Foto

Tvrdite, že to, že nakažení očkovaní mají lehčí průběh nelze doložit.

Ale ono to samozřejmě doložit lze poměrem kolik nakažených z očkovaných skončí na JIP a kolik tam skončí nakažených z neočkovaných.

Fakta jsou jasné očkovaný má cca 9x menší šanci skončit na JIP. To dokládají statistiky.

Celý váš blog je podtaveny na lžích a manipulacích s fakty.

5 0
možnosti

Doložte fakty a čísly. Jinak je to kecani

0 3
možnosti

J65a96n 53R12á10ž

15. 11. 2021 18:58

Jedinou relevantní informací je, že skokově roste počet hospitalizovaných s kovidem, že jipky jsou "coviďáky" přecpané, že se odkládají operace i konzervační léčba chronicky nemocných v nemocnicích a nikdo neví jak to zastavit.

Státy, o kterých mnozí ještě nedávno tvrdili jak to dělají dobře, když zrušily restrikce, je znovu zavavádějí a v daleko tvrdší verzi, než by měla odvahu zavádět jakákoliv vláda u nás.

Na celém"covidovém" dění v Evropě je vidět naprostá bezradnost, vědecké kapacity se hádají, objektivní pravdu v prezentovaných názorech najít nelze, politici tápou, ale zde je plno mudrců skálopevně o své pravdě přesvědčených.

Ach jo!

1 0
možnosti

Až na ten Regeneron s vámi souhlasím, odpovídá to všem informacím, které jsem si ověřila přímo, např. u Malty, UK, Švédska aj. Na covid se různé druhy léčby zatím zkoušejí experimentálně, vyhrají zatím spíše osoby s větší odolností (geny, lépe fungující imunit. systém), zatím se nemocným dá spíše jen ulevovat. Ale je strašná pravda to, co zveřejnili němečtí patologové (prestižní uznávaní vědci, jimž jejich sdělení přetiskly i lékař. časopisy, nemají za potřebí balamutit veřejnost, jsou ve své profesi úspěšní). Mám na na blogu: patologové ověřili, že z pitvaných osob zemřelých po očkování 30 % - 40 % zemřelo "na očkování" a odhadují, že těchto úmrtí bude více, patrně se vždy nehlásí, když mají i jiné vážné nemoci. Bohužel i u dětí od 12 let jsou po očkování nežádoucí příhody, ne u všech mohou úřady říct, že měly jiné závažné onemocnění, když zemřely (USA, SRN, např. zpráva Institutu P. Ehrlicha, Sicherheitsbericht k 30.9. - úmrtí 5 dětí po očkování, u 3 jiná vážná nemoc). Britští experti přesvědčili politiky v létě (BBC), aby už neomezovali společnost, virus nelze vymýtit, přenášejí ho i očkovaní. Na Izraeli aj. lze vidět vlny nové nákazy, např. letos v září v Izraeli vyšší vlna než loni v říjnu - vakcína nefunguje hlavně u těch starších, oslabených, umírali nyní po desítkách. U těch mladších se to ukáže později, odolnější se nakazí a nebudou mít třeba ani příznaky, ale mohou být infekční. Nicméně v normál. společnosti lze žít i bez testování bezpříznakových, pokud drží pravidla jako např. Švédi: s příznaky být doma, bez příznaků se chovat opatrně vůči zranitelnějším, držet mírný odstup, větrat, mýt si ruce. Uvidí se, zda ti očkovaní po svém nakažení a uzdravení budou mít nějakou imunitu, je skutečně podezření, že může být narušena. Mělo by se o tom ve veřejnopráv. médiích otevřeně diskutovat, nikoli to tajit.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 2
možnosti

Slušný výběr dezinformačních webů.

2 2
možnosti
Foto

A zahrnul dr. Čížek, co se stalo po očkování Vám? ;-D

2 2
možnosti
Foto

To ne, ale zahrnul tam tu osobu, co vám dala +.

2 0
možnosti

Další skvělý blog........dezinformační :-/Rv

6 2
možnosti

Ach jo, vy jste m...r.

0 0
možnosti

Dal jste si s tím práciR^ Díky

6 2
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4402x
Petr Havlíček
Podnikatel v oblasti designu, projekce a realizace vybavení interiérů.
Od roku 2002 zastává post starosty v obci Vítějeves
Zakladatel a šéfredaktor internetového serveru Pozitivní svět
Publicista a bloger
Zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu Pozitivní svět, který byl založen na podporu společenského života